Formula CarZZ
De 5 ani te punem în Pole Position

Pe locuri! Fii gata! Start! Intră în cursă
și revendică-ți premiul!
La 5 ani de la „Start cursă”, te invităm să sărbătorim „circuitul” CarZZ.ro împreună! Acceptă provocarea noastră și intră în joc!

Do not crash! This is the only rule of the game. Race against another car, tap anywhere to change lanes, and avoid a crash at all costs. Addictive and nerve-wracking, how many rounds can you beat?

Do not crash! Das ist die erste und einzige Regel in diesem fordernden Rennspiel, das dir alles an Konzentration abverlangt. Tritt gegen einen anderen Rennwagen auf der Piste an, tippe auf den Bildschirm, um die Spur deines Fahrzeugs zu wechseln und vermeide einen Zusammenstoß um jeden Preis. Wie viele Runden schaffst du?

Ce trebuie să faci: Ocolește mașina oponentă și evită accidentele. Fiecare tură făcută îți aduce un punct.
Câștigă cât mai multe puncte și transformă-le în premii! E simplu, nu?
Pentru mai multe detalii vezi Regulamentul Formula CarZZ.
Am primit cererea ta!
Vrei să vinzi? Înscrie-ți mașina în Circuitul CarZZ! Pe CarZZ.ro, toate mașinile ajung la linia de sosire! Adaugă anunț GRATUIT cu mașina pe care vrei să o vinzi și găsește-i rapid cumpărător.
Psst! Fii cu ochii pe scurtătură! Accelerează spre linia de sosire cu un boost! Iată ce variante ai:
 • Reînnoire instant - urcă anunțul tău înaintea celorlalte anunțuri, acesta arătând ca proaspăt publicat.
 • Promovare Premium - reînnoiește 1 dată, de 3 sau de 6 ori anunțul tău, acesta arătând ca proaspăt publicat. În plus, acesta va atrage tot timpul atenția, fiind poziționat în zona Premium, în fruntea listei de anunțuri (primul din categoria sa) și va fi evidențiat printr-o etichetă specială timp de 7, 15 sau 30 de zile.
 • Promovare Prima Pagină - oferă vizibilitate maximă anunțului tău, acesta fiind evidențiat pe prima pagină a site-ului CarZZ.ro, timp de 7, 15 sau 30 de zile.
Vino să ne cunoaștem! Te așteptăm la SAB! Găsește standul CarZZ.ro la Salonul Auto București, iar noi te răsplătim!
Te așteptăm cu multe surprize, de la noi și de la parteneri, și cu motoarele turate pentru a găsi noua ta mașină! Te-am convins?
PitStop - Facem echipă cu partenerii la SAB
Alege-ți echipa câștigătoare:
 • Carvertical - 20% reducere la verificare istoric auto
 • SED Consult Services - 50 de lei reducere la orice serviciu
 • Asigwelt - 10% reducere la polițele facultative
 • Axi Card - 0% dobândă timp de 30 de zile
 • Autopiesa.ro - 15% reducere la orice produs
 • Carhaus - 50% reducere la curățare tapițerie
 • Huawei - 30 de lei reducere la telefoane, tablete și laptopuri
Accelerează spre linia de sosire:
 • Reînnoire instant
 • Promovare premium 7 zile
 • Promovare prima pagină 7 zile
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și în termenele menționate pe vouchere. Verificați stocurile pe website-urile partenerilor.
Voucherele vor fi oferite doar de către reprezentantul CarZZ.ro la stand.

Fie că vrei să vinzi la un preț mai bun, fie că ai cumpărat o mașină și ai o listă întreagă de etape pe care trebuie să le parcurgi, întotdeauna este mai ușor atunci când primești ajutor de la profesioniști.

 • Carvertical - Consulți rapid istoricul unui vehicul. Pentru a evita probleme costisitoare, este important să verifici o mașină înainte de a o cumpăra. Introdu seria de șasiu (seria VIN) și obții un raport imediat. Peste 1.000.000 de oameni din peste 50 de țări au folosit acest serviciu.
 • SED Consult Services - Oricând ai nevoie de consultanță cu privire la înmatriculările auto, radieri auto, închirieri etc., apelează la specialiști. Mai ales dacă ești la prima mașină și nu ai cunoștințe despre înmatriculările auto, ți-ar prinde bine o mână de ajutor. Câștigi timp și ai confort.
 • AXI Card - Oricând ai nevoie să completezi cu o sumă de bani de până la 3.000 de lei, te poți baza pe cardul AXI Card. Astfel, ai mereu bani la îndemână!
 • AsigWelt - De la asigurări RCA și CASCO, la asigurări de locuință și călătorii, AsigWelt oferă cu seriozitate și promptitudine un concept construit pentru a răspunde cerințelor tale, transformând consultanța în asigurări într-o experiență.
 • Autopiesa.ro - Un nume important în rândul magazinelor online de piese auto originale și aftermarket, Autopiesa.ro pune la dispoziția clienților doar produse calitative și competitive. Cu producători cu nume consacrate în piață, aici găsești peste 2 milioane de piese și accesorii pentru orice tip de mașină.
 • Carhaus - Atunci când încredințezi autoturismul altcuiva, trebuie să fie unei echipe de profesioniști. Și așa este echipa cu care vă așteaptă spălătoria auto premium Carhaus. Cu peste 10 ani de experiență în activitatea de întreținere auto și cu investiții în capacitățile tehnice, dar și în formarea echipei, aici găsiți soluții cât mai fiabile și corecte.
 • Huawei - Un nume extrem de cunoscut în piața românească, Huawei se află în topul preferințelor atunci când ne gândim la tehnologia informațiilor și comunicațiilor și al dispozitivelor inteligente. Huawei aduce tehnologia digitală în casele noastre pentru o lume complet conectată.
Contact Ai întrebări? Scrie-ne pe acasa@carzz.ro
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici