CarZZ.ro

VW Passat B8 GTE Plug in Hibrid 1.4 TSI 218 cp, DSG

15.900 eur
ID 3416123
2017 | 251,000 km | Hibrid | acum 2 săptămâni
Stefanestii De Jos, Bucuresti-Ilfov
Marcă

Volkswagen

Model

Passat

Versiune

B8

Caroserie
Break
An fabricație
2017
Combustibil
Hibrid
Stare
Utilizat
Capacitate motor
1395 cmc
Putere
218 cp
Cutie de viteze
Automată
Transmisie
Față
Normă de poluare
Euro 6
Culoare
Gri
Ţară de origine
Olanda
VIN
WVWZZZ3CZHE092505
Rulaj
251000 km
Verifică km
Află detalii despre
VW Passat B8 GTE Plug in Hibrid 1.4 TSI 218 cp, DSG
Cere vânzătorului numărul VIN 0740664411

În colaborare cu

Verificare istoric vehicul

Daune, kilometri parcurși, evaluare

 Timbru de mediu plătit
 Vopsea metalizată
 Înmatriculat
 Fără accident
Evită problemele costisitoare verificând istoricul vehiculului

Vând VW Passat B8 GTE Plug in Hibrid, break Gri, Full option - High line, an 2017, 251.000 km, motor 1.4 TSI 156cp + electric 62cp = 218 cp total, cutie automata DSG, faruri Led Matrix, Apple Car Play plus multe altele.

Mașină de nefumător, intr-o stare foarte buna, încă o folosesc aproape in fiecare zi și este una dintre cele mai bune variante de preț / calitate / spațiu și confort. M-a servit cu mare devotament in ultimii 2 ani însă a venit vremea sa facem ceva schimbări. Ne-am distrat cu varianta hibrid, e timpul sa trecem la full electric, acesta fiind și motivul vânzării.

Mașina a fost cumpărată de pe site-ul de licitații Adesa / Open Lane în februarie 2022 de la o firma de leasing operațional din Germania iar în România a fost înmatriculată pe firma și folosită în cele mai multe cazuri pe ruta București - Galați și retur și pentru drumul casa - servici în București. Însă in ultimii 2 ani am lucrat mai mult de acasă și mașina a fost folosită destul de puțin.

Dotări existente pe mașină: Faruri Led Matrix, Ceasuri digitale, Apple Car Play - Android Auto, Scaune piele + alcantara, Navigație GPS, geamuri electrice fata / spate, Bluetooth, comenzi pe volan, senzori parcare fata / spate, camera spate, sistem de parcare automat, tempomat adaptiv, lane asist, 10 Airbag-uri, Climatronic pe trei zone, Senzori de lumina si ploaie, Coming / Leaving home, oglinzi rabatabile electric, bare longitudinale si transversale, trapa panoramica, cârlig de remorcare, roti de vara pe 17 inchi și roti de iarna pe 16 inch. Ambele seturi cu jante de aluminiu. Mașina chiar le are pe toate, poate sigurul lucru care ii lipsește este portbagajul electric, dar se poate trai fără, va asigur.

Varianta hibrid este ideală mai ales dacă ai de făcut multe drumuri în oraș astfel încât eu mergeam de acasă pana la birou și înapoi, aprox. 35-40km zilnic, exclusiv pe electric. Iar când ieși pe autostrada sau ai de făcut o depășire și apeși butonul GTE + pedala de acceleratie, iti pune pe chip un mare mare zâmbet. Involuntar și GARANTAT :D
Consumul este undeva în jur de 6.5-7.0 benzina, chiar dacă nu încarci mașina, ceea ce o face a alternativa ideală la diesel

Am avut doar un mic incident cu ea, m-a lovit în spate cineva, rezultând reparația / revopsirea barei spate. Altfel, mai are pe haion o mică indoitura, la fel aripa din fata dreapta, precum și câteva ștersături pe bara fata. Așa am cumparat-o și sunt atât de nesemnificative semnele încât doar dacă le cauți le observi.

Dețin istoricul complet și facturile cu toate reviziile și reparațiile făcute în acești 2 ani de folosire precum și istoricul anterior documentat cu facturi. Ultima revizie de ulei și filtre e făcută în Februarie 2024.

Se poate vedea in Bucuresti / Ilfov in mod curent si uneori in Galati / Brăila
Iar prețul este negociabil in limita bunului simt la momentul in care veniți sa vedeți mașina! Am raport de la Carvertical deja generat dar dacă vreți să-l mai plătiți odată, aveți aici VIN-ul: WVWZZZ3CZHE092505

Ma puteți găsi pe Facebook: Arghiri Lucian, prin mesaje sau la telefon: 0740.66.44.11

Calculator Rate Standard (dobânda fixă)

Valoarea produsului

EUR
Completează spațiile libere

Durata creditului

LUNI
Completează spațiile libere

Rata dobânzii

%
Completează spațiile libere

Avans

%
Completează spațiile libere
Calculează
Rata lunară0 EUR

Contactează utilizatorul

VW Passat B8 GTE Plug in Hibrid 1.4 TSI 218 cp, DSG
Lucian Arghiri Persoană fizică
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3416123
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici