CarZZ.ro

Yacht clasic Chris Craft Commnder, 8m

10.000 eur
ID 1799601
Bărci | acum 16 ore
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Află detalii despre
Yacht clasic Chris Craft Commnder, 8m
Cere vânzătorului numărul VIN 0722426880

În colaborare cu

Verificare istoric vehicul

Daune, kilometri parcurși, evaluare

Yacht clasic Cris Craft Commander, reconstruit in anul 2012,dupa planuri aprobate de ANR, cu placi de tegofill esenta tare ,de 10 mm cu film fenolic, acoperit pe exterior cu 6 straturi de fibra de sticla pe fund si 4 straturi pe bordaj iar copertina este circulabila.Lungimea este de 8 m. Inaltime bord liber la prova 1,50m iar la pupa 1,20m.Greutate cca.2000 kgr. .Salonul cu o inaltime de 1,90 m , are o incapere WC de 1 x 1 m pe partea stinga ( pp babord ) mobilata cu un WC ecologic Porta Potti , chiuveta , dulap,. .Podeaua din salon si punte pupa sunt acoperite cu linoleum parchet. Iluminatul cu spoturi in salon(12 buc) , punte pupa (6 buc) .Puntea pupa are ca mobilier 6 fotolii tapitate cu plus bej Ferestrele si chepengul prova sunt confectionate din profil de aluminiu.In salon pot dormi 6 persoane . Pe locuri se pot imbarca 12 persoane. Salonul mobilat cu dulap cu chiuveta inox si in ambele borduri si prova spatii pentru dormit. Rezervorul de apa are 100 lt Ambarcarea apei si a benzinei in tancuri se face de pe punte, existind cite o gura de alimentare in fiecare bord.Motorul este inboard, echipat complet , Volvo Penta AQ110/100 , de 110 CP,cu benzina, cu transmisie in Z tipul AQ/100A cu elice, cu revizie capitala ,cu piese noi din Suedia, functioneaza perfect, rodajul neefectuat.
Yachtul se vinde in starea existenta cu motor in functiune, sanie de lemn, fara peridoc ,neinregistrat, cu planuri de constructie aprobate de Autoritatea Navala Romana si documentatie tehnica,pRET CU PERIDOC SI INSCRIS 16000 EURO
Motorul functioneaza la 5000 ture cu un consum de 8 lt/ora, viteza 15 Nd. Yachtul a fost prima ambarcatiune a lui Ceausescu pe lacul Snagov(proba pe acte) .

Calculator Rate Standard (dobânda fixă)

Valoarea produsului

EUR
Completează spațiile libere

Durata creditului

LUNI
Completează spațiile libere

Rata dobânzii

%
Completează spațiile libere

Avans

%
Completează spațiile libere
Calculează
Rata lunară0 EUR

Contactează utilizatorul

Yacht clasic Chris Craft Commnder, 8m
macovei eduard Persoană fizică
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 1799601
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici