Anunțul a fost dezactivat!
CarZZ.ro

Renault Megane 3 Hatchback 1.5 Diesel ITP si revizie facute

5.000 eur
ID 3546786
2012 | 189,500 km | Diesel | acum o lună
Constanta, Constanta
Marcă

Renault

Model

Megane

Versiune

3

Caroserie
Hatchback
An fabricație
2012
Combustibil
Diesel
Stare
Utilizat
Capacitate motor
1500 cmc
Putere
90 cp
Cutie de viteze
Manuală
Transmisie
Față
Normă de poluare
Euro 5
Culoare
Albastru
Ţară de origine
Altă țară
VIN
VF1BZ1A0748071467
Rulaj
189500 km
Verifică km
Află detalii despre
Renault Megane 3 Hatchback 1.5 Diesel ITP si revizie facute
Cere vânzătorului numărul VIN Numărul de telefon nu este afişat.

În colaborare cu

Verificare istoric vehicul

Daune, kilometri parcurși, evaluare

 Timbru de mediu plătit
 Vopsea metalizată
 Înmatriculat
 Primul proprietar
 Fără accident
Evită problemele costisitoare verificând istoricul vehiculului

Se vinde furia albastra cu un motor ce da fiori pe sina spinarii, 1.5 diesel 90cp. Vorba lui Vlad Micsunescu, se conduce cu rahatul la fund. Cu sub 190.000 km, merge ca noua dar arata ca un pom de craciun la cate zgarieturi are. Unic proprietar in Romania, cumparata din Suedia de la o baba care se ducea doar duminica la biserica. Doar ca in Suedia lumea nu prea se duce la biserica deci masina e chiar noua. Serios vorbim acum, istoricul masinii din Suedia se poate cerifica pe cars.info. Am stat in Suedia 6 ani si am cumparat mai multe masini de acolo deci se poate spune ca am fost un fel de samsar pentru familie. Doar ca munca in IT nu prea iti lasa timp si de alte samsareli. In masina nu s-a putut fuma (din pacate pentru mine) deoarece am avut si un pitic in spate mai mereu. Nu am dat inca scaunul de copil jos dar nu este inclus in vanzare. Chiar ar mai trebui cumparat unul. Motiv pentru care se si vinde masina, care a devenit neincapatoare pentru toti dinozaurii piticilor. Reviziile atat in Suedia (unde am condus-o un an) cat si in tara au fost la zi, se poate vedea atat in cartea tehnica si in facturi/devize. In masina s-a tot investit ce a fost nevoie de-a lungul vremii (placute si discuri, arcuri pe spate, distributia schimbata toamna trecuta, baterie, etc nu-mi aduc aminte tot dar am actele prin torpedou). Masina a fost folosita in familie, condusa de mine si de nevasta, si a fost intretinuta astfel inca piciuletele din spate sa fie in cat mai mare siguranta. Asa ca peste gard totul arata bine, leopardul este afara. Nu este cea mai atragatoare masina din punct de vedere estetic, nici nu o s-o pregatesc samsareste pentru vanzare. Se vinde "as is" adica asa cum e. Revizia anuala de 10-15mii de km facuta pe 20 august. Schimbat ulei si toate filtrele. ITP-ul facut tot pe 20 august. Valabil un an. Mai are nevoie si de cauciuri noi. Are jante de 15 de tabla. Optional mai am si jante de 16 de aliaj. Dar vreau sa le pastrez pentru urnatoare masina care va fi tot Renault dar daca se doreste vanzarea cu jantele de aliaj sau poate cu ambele tipuri, putem negocia. Avantajul jantelor de tabla este ca masina e mai rapida la plecarea de pe loc, mai economica ( cu cam 1l) si mai manevrabila, directia fiind mai precisa si mai comfortabila. ITP-ul trecut cu brio fara spaga la Butic's Auto din Constanta. Se gaseste pe google maps.
Masina, cat a fost in Suedia, e asta, cumparata de mine in 2020, 14 decembrie:

intrati pe siteul car.info si cautati dupa numarul vechi de inmatriculare: NDH917 sau VIN-ul din anunt

Ca si defecte putem mentiona: ceva zgarieturi pe portierele fata, lumina din portbagaj nu functioneaza (si nu e becul, probabil o siguranta), in interior ar avea nevoie de detailing, o mica ciupitura pe parbriz.

Ca si dotari: Pozitii si lumini de zi LED, AC rece ca gheata (clima automata pe doua zone), scaun sofer reglabil pe inaltime, cd cu blutooth, pilot automat, faruri si stergatoare automate, toate geamurile electrice cu impuls si optiunea anti-taiere de mana buna pentru copii, faruri de zi cu led care se pot dezactiva si altele de care am uitat. Pentru megalomani nu am vesti prea bune. Boxele sunt in stare buna doar ca slab calitative din fabrica. Am fost putin dezamagit ca la modelul asta full de Megane au pus boxe atat de praf. Bateria in garantie 5 ani, schimbata acum 1 an.

In rest, ne auzim la telefon. Pentru calcularea bugetului, in afara de pretul masinii mai trebuie sa investiti doar in cauciucuri (noi, aprox 8- 10mil). Distributia se schimba la 60.000 adica in peste 50.000 km. Revizia si itp-ul facute pe 20 August.

Ne auzim in mesaje sau la telefon. Spor la cumparaturi. Nu uita, daca e prea frumos sa fie adevarat cu siguranta este.

PS: Magnetul din bord este bonus

Calculator Rate Standard (dobânda fixă)

Valoarea produsului

EUR
Completează spațiile libere

Durata creditului

LUNI
Completează spațiile libere

Rata dobânzii

%
Completează spațiile libere

Avans

%
Completează spațiile libere
Calculează
Rata lunară0 EUR
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici