Anunțul a fost dezactivat!
CarZZ.ro

FORD KUGA VIGNALE 4X4 / 2017 / 2.0 DIESEL 180CP

15.690 eur
ID 3197466
2017 | 231,216 km | Diesel | acum 9 luni
Ploiesti, Prahova
Marcă

Ford

Model

Kuga

Caroserie

SUV

An fabricație
2017
Combustibil
Diesel
Rulaj
231216 km
Verifică km
Află detalii despre
FORD KUGA VIGNALE 4X4 / 2017 / 2.0 DIESEL 180CP
Cere vânzătorului numărul VIN 0737090340

În colaborare cu

Verificare istoric vehicul

Daune, kilometri parcurși, evaluare

Evită problemele costisitoare verificând istoricul vehiculului

Ford Kuga Vignale 4x4 - 2017 - 2.0 diesel - 180hp - Automat - 231.216 km - 16.490 euro

Ford Kuga Vignale 4x4 disponibil la YGG Automobile! Fabricatie 07/2017, motor 2.0 Diesel de 180 cp, cutie automata, 231.216 km reali cu carte service. Autoturismul este testat si verificat, fara probleme la volanta sau ambreiaj. Garantie pentru motor si cutie, iar orice verificare este acceptata. Vino pentru un test drive gratuit si alege masina dorita cu finantare prin YGG Automobile. Avansul minim este de 10%, dar putem oferi finantare chiar si pentru persoane cu mici probleme in Biroul de Credit sau care lucreaza in afara tarii. Actele se pot perfecta pe loc la biroul nostru din incinta parcului, iar pentru rate nu sunt obligatorii asigurari Casco.

Dotarile/extraoptiunile includ: Pachet Vignale (SYNC 3 SONY cu sistem de navigatie, camera video spate, 10 difuzoare + subwoofer, Radio CD cu MP3, touchscreen de 8 inch, display central, comenzi audio pe volan, BlueTooth/Voice control, USB, SYNC Gen 3 cu Sistem de asistenta in caz de urgenta), sistem de monitorizare si avertizare a unghiului mort, sistem de monitorizare si avertizare la parasirea benzii de circulatie, High beam assist, pilot automat autoadaptiv cu limitator de viteza, tractiune 4x4 automata, lumini ambientale, PARK-ASSIST, Bi-Xenon, lumini de zi LED, stopuri LED, Keyless ENTRY/GO, navigatie MARE EU (Inclusiv RO) cu Touschreen Interfata SYNC 3, sistem audio SONY, tapiterie piele perforata elemente crom, scaune reglabile electric cu memorie, incalzire in scaune, volan incalzit, bord imbracat in piele, camera HD parcare spate, senzori parcare laterali cu afisaj, senzori de parcare fata si spate cu afisaj, senzori de lumini si ploaie, senzori presiune roti, STRAT/STOP, portbagaj actionat electric (din buton), volan piele cu inserție crom, comenzi volan, computer bord, radio CD/MP3, intrare auxiliara/USB, handsfree (Bluetooth), climatizare.

Alege YGG Automobile pentru a beneficia de posibilitatea de a-ti alege masina dorita si de a te bucura de finantare convenabila, cu avans 0 si aprobare in maxim 2 ore!

#vanzariauto #FordKuga #Finantare #vignale #yggautomobile

Calculator Rate Standard (dobânda fixă)

Valoarea produsului

EUR
Completează spațiile libere

Durata creditului

LUNI
Completează spațiile libere

Rata dobânzii

%
Completează spațiile libere

Avans

%
Completează spațiile libere
Calculează
Rata lunară0 EUR
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici